maanantai 30. elokuuta 2010

SavoShow 2010

Savo Show:n yhteydessä on jo useamman kerran järjestetty 3 päiväinen kansainvälinen kaikkien koirarotujen näyttely. Tämä oli minulle kolmas kerta, kun kävin koiria ihailemassa tapahtumassa ja kuten aiempina vuosina olimme katsomassa koiria viimeisenä eli 3 näyttely päivänä. Viime vuonna (09) näyttelyä ei jostain syystä järjestetty. Minulla oli mukanani tarkka lista kehistä, aikatauluista ja koiraroduista mukanani, että pääsin näkemään juuri haluamani rodut. Mutta minulla oli myös mukanani rahapussi, koska tiesin kokemuksesta löytäväni myyntikojuista susiaiheista tavaraa. :D
Löysin kojun, jossa painettiin kuvia paitoihin ja kangaskasseihin. Tämä kuva oli ainut jota minulla painettavista kuvista ei ollut ja rakastuinkin siihen heti. Kuva on todella kaunis ja hienosti sommiteltu. Painatin sen halvimpaan kangaskassi vaihtoehtoon ja vielä niin päin, että se näyttäisi seinällä hyvälle.
Sitten parasystäväni, joka oli mukanani, löysi samaisen kojun poisto paidoista t-paidan, jossa tämä aivan upea kuva oli painettuna. Kuva on todellinen taidonnäyte taiteesta. Voin vain unelmoida, että osaisin joskus piirtää tai maalata yhtä upean ja elävän kuvan susista. Paita lähti mukaani ja se on jo muuttanut muotonsa, kuten kuvasta näkee seinälle sopivaksi, samoin kuin kangaskassikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti