keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Steiff

Suurin osa tuntee varmasti Steiff nimen nallekarhuista. No minulle nimi kuitenkin tuli vastaan ja oikeasti tietoisuuteen huuto.netissä syksyllä 2010, kun siellä oli kaupan Steiffin valmistama susi. Ihmettelin ensin suden kovaa hintaa (45 euroa), mutta sitten kävin lukaisemassa lisää tietoa wikipediasta niin alkoi jo hinnan syy selvitä. Pakkohan hukka oli sitten itselleen ostaa.

Kyseessä on Steiffin valmistama susi malli no.069215. Pituutta sudella on 45 cm + häntä. Minulle tullessa sudella oli kaikki tunnistus lätkät paikallaan. Myyjä suositteli, että ne kannattaa pitää paikallaan, koska nostavat pehmon arvoa. Mutta koska minulle ei ole aikomustakaan tätä myydä pois, niin poistin siltä kaikki liput ja laput. Tallessa ne toki ovat ja vasemmassa korvassa paikallaan oleva niitti kyllä todistaa aitouden.

Valmistusmateriaaleiltaan susi on aivan huippu luokkaa! Susi on pehmoinen ja pörröinen juuri sopivasti. Sudesta ei myöskään lähtenyt minulle tullessaan yhtään irtokarvaa, mitä yleensä irtoaa uusilta pehmoilta. Itse en vain ole kovin mieltynyt suden muotoiluun, sudella on selvä pehmolelun "ilme". Itse pidän eniten pehmoleluista, jotka tavoittelevat hyvin lähelle elävän eläimen ilmettä. Mutta hyvin usein juuri tämä susi pehmo eksyy minun halattavakseni. Ja tällä sudella on oikeasti viikset, niiden olemassa olon muistaa viimeistään sitten, kun ne tökkivät poskea.

2 kommenttia:

  1. Hei!

    Olisin kiinnostunut kyseisestä sudesta ja haluaisin kovasti ostaa sen. Huomasin postauksesi olevan vuodelta 2011 ja en todellakaan tiedä onko tätä pehmoa sinulla enään, mutta jos on, niin paljonko pyytäisit? :) jos et kuitenkaan halua luopua, niin osaatko kertoa mistä voisin hankkia samanlaisen ja millä hinnalla? :)

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Vaikka sanoitkin ettei ole aikomustakaan myydä, mutta olisitko ajatellut paljolla lähtis jos lähtis? :)

    VastaaPoista