maanantai 14. maaliskuuta 2011

Bullyland osa 2.

Vaikka ihka ensimmäinen susi figuurini olikin Bullylandin valmistama ulvova uros susi (Bullyland osa 1.) ostin sarjan loput sudet vasta paljon myöhemmin. Bullylandin laatu ei ole lähellekkään samaa luokkaa kuin muiden valmistajien, joten muiden valmistajien sudet ajoivat edelle hankintalistalla. Vuoden 2011 alussa päädyin sitten tilaamaan puuttuvat Bullylandin valmistamat sudet lahjakkaasta.

Tämän naaras suden (no.63391) olisin ostanut oikeasti jo aiemmin jos se vain olisi jossain kaupan hyllyssä tullut vastaan. Naaras susi ei ole anatomialtaan ihan yhtä hyvännäköinen kuin uros, mutta pidän kuitenkin sen ilmeestä ja väristä.

Tämä leikkivä pentu (no.63394) taas tuli minua vastaan aikaisemmin kaupan hyllyssä, mutta en suuremmin pidä sen ilmeestä, joka on monesta suunnasta katsottuna aika hullu ja vinksahtanut. Kuva on otettu parhaasta kulmasta. Mutta koska minulla oli jo toinen pentu ja uros sekä nyt naaras jo tilauksessa lisäsin tämänkin samaan tilaukseen mukaan.

Ja tässä koko lauma nyt sitten on. Bullyland ei ole ilmoittanut ainakaan, että tänä vuonna valikoimaan olisi tulossa uusia susia. Joten ihaillaan näitä uusia odotellessa.

3 kommenttia:

  1. minusta nämä sivut ovat parhaat

    VastaaPoista
  2. Minulla on tuo ulvova uros susi:) Olen vasta 12 vuotias ja rakastan susia yli kaiken! ♥♥♥ usein minulta kysytään miksi pidät susia niin upeina? Miksi etvaikka pidä hhevosista? Yleensä vastaan:Ne ovat tavanomaisia eläimiä, ja maailmassa on niin paljon hevostyttöä että välillä saa olla jotain muutakin:)

    VastaaPoista