tiistai 14. syyskuuta 2010

Patsaita

Kun ensimmäisen kerran vierailin Lempäälän Ideaparkissa se oli uusi silloin. Kyseessä on täytynyt olla vuoden 2007 alku puolisko. Muistan hyvin mitenkä olin aivan ihmeissäni kun löysin kauppa joka oli täynnä fantasia- ja susiaiheista tavaraa. En ennen ollut nähnyt vastaavaa. Valitettavasti tuolla reissulla saatoin ostaa vain yhden susiaiheisen esineen.

Tämä susi patsas on tuolta reissulta. Suden oikea väri on tumman harmaa, valaistus muutti suden näyttämään kuvassa ruskean sävyiselle. Syvennys on tarkoitettu tuikulle. Susi on Agora nimisen firman valmistama. Pidän todella paljon suden kaikista pienistä yksityiskohdista Minulle onkin kertynyt Agoran susiaiheisia patsaita jo useampia.

Tämä on myös Agoran patsas. Tähän patsaaseen kuuluisi mukaan lasinen matala kulho joka makaisi kolmen alemman suden selkien ja kallion kielekkeen varassa. Alla on paikka tuikulle. Tarkoitus on siis lämmöllä vapauttaa ilmaan kulhossa olevasta nesteestä tuoksu. No minä ostin omani ilman kulhoa, sillä se oli mennyt kaupassa rikki. Sain patsaan todella havalla koska kulho puuttui. Minua asia ei haittaa koska olisin heti poistanut kulhon. Susien asetelma on kaunis samoin turkkien yksityiskohdat, valitettavasti susien kuonot ovat hivenen liian kapoiset. Tämän patsaan löysin Kuopion Kolmisoppissa sijaitsevasta pienestä kukka ja lahjatavara puodista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti