maanantai 6. syyskuuta 2010

Päivänsäde

Päivänsäde on lasten lelu- ja tarvikekauppa Joensuussa. Viime keväänä (10) löysin tieni tähän suhteellisen uuteen kauppaan. Sieltä tein mukavan pienen löydön.

Tämä sudenpentu pehmolelu on Ruotsalaisen Teddykompaniet firman valmistama. Pikku hukkanen kuuluu Forest Animals sarjaan. Pikku hukalla on pituutta noin 36 cm nenästä hännänpäähän. Kun pääsin asunnolleni pikku hukan kanssa, aloin tutkia netistä löytyykö kyseisen valmistajan pehmoleluista lisää susia ja löytyihän sieltä, saman sarjan iso susi. Seuraavana päivänä palasin kyseiseen kauppaan ja kysyin voivatko he tilata isompaa sutta ja kyllähän he voivat.

Tämän ihastuttavan suden saaminen kuitenkin venyi tilausvirheen takia, mutta tänään sain tämän susi-hukan kotiin. Tällä sudella on pituutta noin 50 cm nenästä hännänpäähän. Molempien turkki on untuvaisen pehmeää ja nämä kaksi saavat varmasti viettää osan ajastaan myös minun kainalossani päiväunilla.

3 kommenttia:

  1. Hienoja pehmoja! Käyn samasta paikasta aina katselemassa olisiko hienoja huskypehmoja :D (tai muita huskyleluja). Päivänsäde on muuten ollut Joensuussa ainakin viimeiset 15 vuotta, varmaan vielä pitempäänkin.

    VastaaPoista
  2. Oi, en tiennyt että kauppa on ollut niin kauan Joensuussa. Se vaikutti niin uudelle kun sinne ensimmäisen kerran menin ja jotenkin sain käsityksen että liike oli uusi.

    VastaaPoista
  3. minulla löytyy tuo pienemmpi ja sitten vielä kaksi
    kertaa sitä isompi hukkanen jonka löysin ruotsista 10euroa maksavana en ollut vielä niin kiinnostunut susista ennen kuin sain ne

    VastaaPoista