perjantai 11. toukokuuta 2012

Peltirasia

Alku vuoden 2012 ostos huuto.netistä. Peltirasian kanteen on painettu todella kaunis kuva maalauksesta. Painojälki on tarkka ja värit kohdallaan. Kuva itse sopii värimaailmaani hyvin ja susien oikeaoppinen anatomia miellyttää silmiä. Laatikko on kooltaan 14,5 cm x 10 cm x 4 cm.

Peltirasia on säilytysrasia susi aiheiselle taittoveitselle ja sytkärille. Vuoraus on vain heikosta muovista muotoon painettu kehikko, joka on päällytetty samettisen tuntuiseksi. Musta sisus väri sopii yhteen kannen kuvan kanssa.

Taittoveitsi on tukevaa tekoa, mutta on silti vain tarkoitettu koristeeksi tai korkeinkaan kirjeiden avaamiseen. Taittoveitsen kahva on molemmin puolin samanlainen. Kohokuvio sudenpää ei ole kovin lähellä oikeata anatomiaa ja yksin ollessa sitä tuskin edes sudeksi katsoisin. Mutta koska kahvaan on painettu kuva upeasta maalauksesta jossa on susia, on mielleyhtymä valmis. Maalauksen sommitelma ja värimaailma ovat kauniita. Tahtoisin kyseisen kuvan suuressa koossa seinälleni. Taittoveitsi on terä auki noin 18 cm pitkä.

Sytkäri on täysin tavallinen, siis oikeaan käyttöön tarkoitettu. Sen kylkeen on vain painettu suden kuva. Kokonaisuutena tämä peltirasiaan kätkeytyvä setti on todella kaunis ja mukava lisä kokoelmaani.  

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti