sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Melkein kaksoset

Joulun alla vuonna 2011 törmäsin tukkakauppa Vivantin nettisivuille. Totta kai päädyin naputtelemaan hakukenttään sanan "susi" ja löysin muutamia pehmoja joita minulle ei vielä ollut. Tiedustelin sähköpostin välityksellä olisiko minun mahdollista ostaa heiltä suoraan joitakin pehmoja. Vastaus oli ystävällinen mutta kieltävä, mutta siinä minut ohjattiin kääntymään Tampereen Luontokaupan puoleen, sillä heille oli juuri toimitettu erä pehmoleluja joita kyselin. Sähköpostin välityksellä onnistuin ostamaan seuraavat susi pehmot, sillä ne eivät olleet ehtineet verkkokaupan tarjontaan.

 Sudet ovat täsmälleen samaa mallia, mutta ne on valmistettu eri värisistä materiaaleista. Sudet ovat Leoscon Uni-Toys:ille valmistamia. Turkkien materiaalit ovat ihanan pehmoisia ja hyvä laatuisia. Sudet on täytetty tukevasti ja ne pysyvät hyvin istuma asennossa. Sudet ovat noin 22 cm korkeita ja 35 cm pitkiä kun hännän laskee mukaan.

Tämä susi pehmolelu tuo mieleen suoraan pohjoisten metsäalueiden sudet. Sen väritys on yksi suosikeistani pehmo susieni joukossa. Suden ilme on vakava ja hivenen synkkä.

Jälleen kerran Webkinzin punasuden malli on päässyt eri valmistajan toistamana markkinoille. Tämä tapahtui jo Teddy Hermannin uusimman suden kohdalla. Leoscon susi on kevyempi rakenteinen sisar hyllyssäni Teddy Hermannin sudelle.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti