torstai 29. joulukuuta 2011

Kuvia ilman kangasta

Joensuun vuoden 2011 marrasmarkkinoilla törmäsin paidan myyjään, jolla oli aivan ihana valikoima uusia kuvia susista. Mutta koska kaappini pullistelee jo susipaidoista päätin jättää paidan ostamatta. Sen sijaan kysyin myyjältä myisikö hän minulle pelkät kuvat. Myyjä suostui ja valikoin kansiosta kaksi mieleistäni kuvaa. Kuvien valinta oli helppoa sillä joukosta erottui heti kaksi suosikkia jotka halusin. Kotona päällystin kuvat kontaktimuovilla ja leikkasin ne haluamaani muotoon. Molemmat kuvat ovat reilusti isompia kuin A4 kokoinen paperi.

Tämä kuva on upea ja tarkka taiteilijan taidonnäyte. Ihailen susien yksityiskohtaisuutta valtavasti. Väri valinnat ovat kauniit ja osuvat täysin kohdalleen. Susien anatomia on upeata. Kuva on kaunis sekoitus realismia ja sarjakuvamaista tyyliä. Koko tila on täytetty taitavasti susilla ilman, että kuva tuntuu mitenkään ahtaalle.

Kuvan upea maalauksellinen realismi ja tummat sävyt vetivät heti huomion puoleeni. Vaikka kuvan värimaailma on tumma on sen tunnelma rauhallisen harmoninen. Susien ilmeet ovat rauhallisia. Kuvan asetelma on tasapainoinen ja mukavan väljä.

1 kommentti:

  1. Mul on toi ylempi kuva hupparii painettuna :D Ostin Taavetin markkinoilta. Oli pakko ostaa... Munkii kaappi on aika täynnä susipaidoista. Mut toi alempikii on tosi hieno!

    VastaaPoista