keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Wild Republic

Wild Republicin pehmoja on vaikea löytää Suomesta. Onneksi Ähtärin eläinpuiston matkamuistomyymälä on toiminut minulle paikkana josta olen löytänyt kaksi kyseisen valmistajan pehmoa. Molempien valmistusmateriaalit ovat samat. Ne ovat korkealaatuista tuotantoa ja leikkiin tarkoitetuista pehmoleluista kalliimmasta päästä.

Väritys on aivan ihana yksin kertaisuudessaan. Turkki on pehmeää. Yksityiskohdat päässä ja jaloissa ovat hienoja. Näillä susilla on oikeasti 4 varvasta kuten kuuluukin olla! Varsinkin varsinaisen turkin rusehtavan harmahtava sävy on mieleeni, samoin kuonon päällä oleva harmaa.

Seisovia susi pehmoja on todella harvassa, joten tämä hukkanen on oikein ihana löytö kokoelmaani. Tämä susi tarttui matkaani kesällä vuonna 2009. Anatomia on kohdallaan ja erinomainen pehmoleluksi. Suden jalkojen täyte on sen verran tukevaa materiaalia että susi varmasti pysyy pystyssä. Korkautta hukalla on pään kohdalta 28 cm ja pituutta 35 cm.

Vuoden 2010 kesän Ähtäri matkalla mukaani tarttui ison hukan pienempi kaveri. Pikku hukka on todella suloinen. Anatomia on jälleen kohdallaan. Katse on ihastuttava ja usein tämä pikku hukka vetää huomion hyllystä puoleensa. Korkeutta sudella on 21 cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti