perjantai 21. lokakuuta 2011

Mojö

Mojö on figuuri markkinoiden uusimpiin kuuluva valmistaja. Valikoimasta löytyy jo kaksi sutta. Kesällä 2011 heinäkuussa onnistuin ystävän kautta hankkimaan molemmat sudet itselleni USA:n puolelta.

Anatomia on molemmilla susilla kohdallaan. Figuurien tyyli on hyvin samanlainen kuin Schleich figuureilla. Eli ne ovat hyvin siloisia. Mitään "rosoisempaa" muotoilua niistä ei löydy. Pinta on hyvin sileä.

Laatu on samaa luokkaa Schleich figuurien kanssa hivenen ehkä parempi, näistä susista päätellen. Maalaus jälki on todella upeaa ja tarkkaa! Susien silmätkin on maalattu todella huolella. Pupillit ovat tarkat ja katsovat oikeaan suuntaan. Eikä maalin ole missään kohti levinnyt.

Saalistava susi, nro. 387026. Pidän todella paljon. Kasvojen maalaus on hiukan hassu, tummine läiskineen, mutta silmien maalausjälki on jotain niin upeaa. Seisovaa staattisuutta on uskallettu rikkoa yhden jalan kohdalla, oikea takajalka on "liikkeessä".

Seisova susi, nro. 387025. Väritykseltään vaaleampi susi. Pidän tästä värityksestä sillä tähän mennessä vain Safari on valmistanut minun tietojeni mukaan kokonaan valkoisen suden. On mukava saada vaihtelua turkinväriin, koska luonnossa suden turkin väri vaihtelee niin laajasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti