tiistai 23. elokuuta 2011

Schleich osa 4.

Kun vuoden 2009 loppupuolella oikeasti tutustuin Schleichin figuureihin en uskonut innostuksen susi figuureihin kasvavan näin suureksi mitä se nyt on. Olenkin nyt onnistunut haalimaan kasaan kaikki Schleichin valmistamat sudet. Uusin tulokas on Schleichin vanhin susi, nro.14223. Tätä hukkasta on valmistettu vuosina 1991-2002.

Samanlainen figuuri oli jo aiemmin tarjolla huuto.netissä, mutta sillä kertaa hinta nousi minun mielestäni liian korkealle. Kesällä 2011 törmäsin tähän yksilöön huuto.netissä. Päätin, että nyt hukan itselleni huudan, jos hinta ei nouse ihan taivaisiin asti. Loppujen lopuksi hintaa tälle yksilölle tuli 10 euroa postikuluineen. Huomattavasti vähemmän mitä odotin.

Figuurissa on jonkun verran värikulumaa siellä täällä, ilmeisesti figuuri on ollut leikeissä ahkerasti mukana. Suden nenä oli ihan vaalea, joten tein pikakorjauksen ja väritin sen takaisin mustaksi tussilla. Mutta kuitenkin figuuri on mielestäni hintansa arvoisessa kunnossa. Anatomialtaan tämä figuuri ei ole mikään riemuvoitto, mutta kyllä sen sudeksi selvästi tunnistaa.

4 kommenttia:

  1. *Flamewolf hakkaa päätänsä tietokoneen näppäimistöön raivotessaan sitä ettei hänellä ole tätä susi figuuria Shcleich kokoelmassaan*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä tosiaan ei ihan joka päivä vastaan tule. Ja sitten kun viimein tulee niin saa maksaa jonkun verran että tämän suden kokoelmaansa saa. Itse tosiaan sain tämän todella halvalla. Ei sattunut kilpailevia huutajia paikalle.

      Poista
  2. Aivan ihana susi
    Tässä minun blogi:www.liinuskabloggailee.blogspot.com
    minulla on koiria,villikissa,kaneja ja heppoja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava blogi sinulle! Kirjoittele vain lisää postauksia. :)

      Poista