tiistai 22. helmikuuta 2011

Schleich osa 3.

Tammikuussa 2011 Schleichille ilmestyi Bayalan Arelan sarjaan soturi, jolla on eläinkumppanina susi. Kyseessä on soturi Gregis (no. 70431). Ostin tämän figuuri paketin tammikuun puolessa välissä Joensuusta, Päivänsäteestä. Paketissa minua kiinnosti tietysti vain susi. Suden väritys on minun mieleeni. Harmaa ja ruskea vuorottelevat suden turkissa elävästi ja juuri oikeassa määrin. Tämä onkin suosikkini Schleichin susi figuureista.

Sain etukäteen vuoden 2011 synttäri lahjaksi ystävältäni Schleichin kuvastosta tänä vuonna poistuneen Jaro suden (no.70412). Kyseessä on figuuri paketti, joka kuuluu Bayalan Iloris sarjaan. Sudella on maalattu valjaat, koska sillä kuuluisi ratsastaa keiju. Valjaat hiukan kiusaavat minua, mutta onneksi ne eivät kauheasti korostu. Valjaissa oli tappi, josta keiju piti kiinni, mutta poistin tapin. Ensin ajattelin, että kustomoisin eli maalaisin valjaat piiloon, mutta luovuin kuitenkin ajatuksesta. Jaro näyttää tuollaisenaan hyvälle.

Jaro suden rakenne ei ole ihan anatomisesti oikeanlainen, se muistuttaa liiaksi vinttikoiran rakennetta. Minua tämä seikka ei kuitenkaan tällä kertaa haittaa sillä tuo hoikka, pitkäselkäinen rakenne miellyttää silmiäni. Jaro on kookas Schleichin figuuri. Susi on 11 cm pitkä ja 6 cm korkea.

Koska Schleichille ei ainakaan ilmeisesti tänä vuonna ole tulossa uusia susi figuureja ja tiedossa ei ole mistä saisin sen yhden vanhemman, ajattelin laittaa nyt sitten ryhmäkuvan, jossa ovat kaikkia omistamani Schleichin sudet.

4 kommenttia: