keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Kuultavan kaunista

Seuraavat kristallit on ostettu vuonna 2008, Lempäälän Ideaparkista, pienestä lahjatavara liikkeestä.

Tämän pienen kristallin suden kasvoja en koskaan väsy katsomaan. Ihailen silmien ja turkin yksityiskohtia, täydellistä kasvojen anatomiaa. Ihan kuin elävä susi katsoisi takaisin lasin takaa. Suden kasvot on kaiverrettu kristallin taakse. Paketissa ei ole valitettavasti valmistajan merkintää, joten en tiedä kuka on valmistanut tämä kauneuden huipentuma on. Korkeutta kristallilla on 8,5 cm.

Susi, lumisella metsäaukiolla on vangittu tähän isoon kristalliin. Jälleen kerran anatomia on silmiä hivelevän kaunista ja yksityiskohdat jaksavat hämmästyttää. Kristalli on Agoran valmistama ja maksoi noin 26 euroa, kun sen ostin. Korkeutta kristallilla on 15,5 cm ja paksuutta paksuimmassa kohti 4 cm. Susi on vangittu kristalliin samalla tavalla kuin edellisessäkin kristallissa. Kristallin tausta on ontto kuvien kohdalta.

1 kommentti:

  1. Ihania! Itselläni on sellainen umpikristalli, joka on tarkoitus laittaa pyörivän peililasin päälle, ja siinä keskellä on sellainen aukko, josta 4 eri väristä lediä valaisee kuvaa alhaaltapäin.

    VastaaPoista