torstai 2. joulukuuta 2010

Hukkasia

Siitä on varmaan 6-7 vuotta, kun vierailin Helsingissä Korkeasaaressa. Matkamuistomyymälän ainut susi aihainen esine oli tämä kaunis juliste. Jouduin valitettavasti rajaamaan kuvasta pois vasemmassa alanurkassa olevan WWF:n panda logon. Mutta juliste on siis aito WWF:n tuote. Tässä kuvassa minua viehättää kovasti suden silmien haalean sininen väri ja tuo lumi kuonon päällä.

Vuonna 2008 selaili susi aiheisten julisteiden tarjontaa AllPosters.comissa. Vastaan tuli vaikka kuinka monta ihanaa kuvaa, jotka tahtoisin roikkumaan seinilleni, mutta todellakaan kaikissa ei hinta kohdannut varojani. Lopulta päädyin tähän kuvaan. Asetelma viehätti minua kovasti ja hinta oli kohdallaan eli noin 12 euron luokkaa postikuluineen.

Vasta myöhemmin, kun juliste oli ehtinut roikkua seinälläni pidempään, totesin asetelman olevan kuvamuokkauksen tulosta, tosin taitavan sellaisen. Sen sijaan, että kuvassa seisoisi kolme eri sutta, kuvassa seisoo sama susi kolme kertaa vain eri asennoissa. Asian huomaa, kun tarkastelee tarkemmin suden turkinvärin yksityiskohtia. Vaikka asia yleensä haittaisi minua kovasti ei se tässä tapauksessa haittaa silmiäni, koska kuten jo sanoin, kyseessä on taitava kuvanmuokkaus.

Molemmat julisteet ovat suurikokoisia, mitoiltaan 92cm x 61 cm.

4 kommenttia:

  1. Hienoja tykkään todella tuosta ylemmästä :)
    Toivottavasti tulee lisää ennen jouluakin
    ~ Oka

    VastaaPoista
  2. Ah, minullakin on tuo ylempi susikuva, tosin ei WWF:n versiona. Tiedän jopa tuon suden nimen. Se on Lucas, International Wolf Centeristä USA:n Minnesotasta. Myöhempiä kuvia kun katsoo Lucaksesta, on vaikea uskoa, että kyseessä on sama uros nuorena.

    VastaaPoista
  3. Minullekin tilattiin tuollainen EMP:ltä ja kylkiäisinä susi aiheinen huppari ja seinälippu

    VastaaPoista