tiistai 21. helmikuuta 2012

Hukkaset

Kevät talvella 2011 Nallekarhumuseon pitäjä tarjosi minulle ostettavaksi tätä kaunista ja vanhempaa susi pehmoa. Susi on ostettu alunperin Ruotsista. Susi on ollut vain koristeena, joten minulle saapuessa se oli aivan uudenveroisessa kunnossa, vaikka myyjä sanoi sen olevan vajaan 10 vuotta vanha. Suden valmistuslaput eivät ole tallessa joten en tiedä valmistajaa.

Susi on aivan ihastuttava, reippaan näköinen pehmo. Suden valmistukseen on käytetty useampaa materiaalia. Suden erikoisuus on sen pitkäkarvainen häntä ja muovireunuksin koristellut silmät. Suden turkin väritys ja anatomia ovat realistisia. Susi on 25 cm korkea.

Kesällä 2011 selaisin Amazon.com ja silmiini osui tämä käytettynä myynnissä oleva susi pehmo. Rakastuin suteen ensisilmäykseltä ja tilaukseen se meni samantien. Susi on alunperin peräisin Discovery Channelin kaupasta. Sudella on vain kaupan lätkät joten valmistajasta ei ole tietoa. Tämäkin susi on ihan kuin uusi.

Susi on valmistettu samantyylisesti kuin edellinenkin susi. Tälläkin sudella on pitkäkarvainen häntä ja muovi reunustetut silmät. Siksi uskonkin että sudet ovat saman tuntemattoman valmistajan tekemiä. Rakastuin erityisesti tämän suden realistiseen ilmeeseen ja asentoon. Myöskin tassuihin maalatut "kynnet" tekevät oman pienen kauniin yksityiskohtansa. Susi on vajaat 40 cm pitkä häntä mukaan luettuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti