sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Teddy Hermann Susi

Talvella 2010 tutustuin Teddy Hermannin valmistamaan susipehmoon ensimmäisen kerran siinä mielessä, että voisin sellaisen hyllyyni saada. Tykästyin hukkaseen kovasti, kun sen kuvassa näin ja vielä enemmän, kun sellaista pidin sylissäni. Oman hukkaseni ostin 22 euron hintaan Nallekarhumuseosta.

Tätä pehmoa voi todellakin kutsua laadukkaaksi, vaikka se minulle saapuessaan antoikin aikamoisen irtokarva tulvan. Ilmeisesti tehtaalla eivät imuroi valmiita pehmoja, että irrallaan olevat karvat lähtisivät pois. Materiaalit ovat korkea tasoisia ja pehmeän tuntuisia. Susi on valmistettu huolella ja se on ilmeikäs. Nenä on tekonahkaa, joka saa sen tuntumaan oikealle suden nenälle. Suden silmät ovat todella kauniit, suuret ja kultaiset, niiden "mykiöstä" voi peilata itseään.

Susi on 27 cm korkea ja 26 cm pitkä + 13 cm häntä. Pehmo on yllättävän painava, mutta syy löytyy siitä, että suden takamus on täytetty rakeilla (vai helmiäkö ovat) jotka takaavat sen, että susi pysyy tiukasti istuma asennossa. Susi on muultakin täytteeltään hyvin tukevan oloinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti