tiistai 25. tammikuuta 2011

Kuuta ulvotaan

Tämä todella kaunis kristalli on ostettu vuonna 2009 Lempäälän Ideaparkista. Valitettavasti valokuvaan ei mitenkään saa vangittua tämän tyylisen kristallin koko kauneutta millään tavalla, mutta toivottavaksi kuvat edestä ja sivusta antava edes pientä osviittaa siitä mitenkä kauniista esineestä on kyse.

Kristallin sisällä susi sekä kallio ovat kolmi ulotteisia, mutta tähdet, pilvet ja kuu, kuten sivu kuvasta huomaa, ovat vain kaksi ulotteisia. Kristalli on sieppaa katseen itseensä hyvin tehokkaasti, kun se on valaistussa tilassa, että kaikki sen yksityiskohdat näkyvät hyvin. Asetelma on todella kaunis. Pidän kuun ja pilvien tyylistä. Suden anatomiassa olisi hiukan parantamisen varaa. Kristalli on 4,6 cm leveä, 14,7 cm korkea ja 4,6 cm syvä.

4 kommenttia:

  1. Mulla on samantyylinen jääkarhu-kristalli. Jos joku tietää miten tuollainen valmistetaan, niin olisi mukava tietää. (:

    VastaaPoista
  2. En ole varma, mutta kuva käsittääkseni poltetaan laaserilla kristalliin.

    VastaaPoista
  3. Hienon näköinen jo tollasenaankin, sääli ettei se kolmiulottuvuus näy D: Tiijätkös löytyisikös vastaavanlaisia enää?

    VastaaPoista
  4. Kyllä tuon tyylisiä on myynnissä ja tulee vastaan silloin ja tällöin. Varmaa paikkaa josta tuon tyylisen kristallin saisi en osaa sanoa.

    VastaaPoista