maanantai 1. marraskuuta 2010

Patsaat kehyksissä

Seuraavissa esineissä susipatsas on istutettu ympäristöön, kehyksiin ehjänä patsaana. Idea on minusta todella hauska, sillä vaikka patsas on tarkoitettu katsottavaksi vain yhdeltä puolelta on susi molemmissa kuitenkin eheä kokonaisuus, jota voi ihailla myös patsaan tausta puolelta.

Tämän patsaan ostin Lempäälän Ideaparkista 2009 (samalla reissulla kuin nämä). Tämä 16 cm korkean patsaan sommitelma on minusta vain mielettömän ihana. Minua kiehtovat patsaan pienet yksityiskohdat, kuten kuu joka näyttyy pysyvän paikallaan oksana avulla ja suden kaulaturkin pörröisyyden esiin tuominen. Susi todella näyttää istuvan sarvissa, eikä olevan osa sarvia.
Tämä taas on ostettu kesällä 2010 Ähtärin eläinpuiston matkamuistomyymälästä. Patsaalla on korkeutta 17 cm ja valmistaja on gerhardshofen (sama valmistajan patsaita). Patsaan susi on todella kauniisti muovattu ja jälleen kerran sommitelma on kohdallaan. Patsas suorastaan hyppäsi silmiinä myymälän hyllystä.

1 kommentti:

  1. Käytiin Ähtärissä viime kesänä ja tämänkin kesän suunnitelmiin sisältyisi retki Ähtäriin, jolla ostaisn kaikki susi aiheiset esineet joita en viimevuonna ostanut. Ja satsiin kuuluisi tämä!

    VastaaPoista